Saturday, September 17, 2011

Hijab..........





syukur ke hadrat illahi, pintu hatiku sudah terbuka untuk berhijab......terima kasih ya ALLAH ini bukan semata2 paksaan......apapun aku ingin mengejar syurga yang telah dijanjikan.....berikanlah juga amal ku hari2 sentiasa cerah tanpa dinodai oleh sesiapa....amin.............

Hope berhijab kali ni tak lah buka2 sudah.....biarlah ditutup sehingga hujung nyawa..........kata orang berhijab ni langsung tak ada fashion n sentiasa macam makcik2 jual ikan di pasar......so u guys yang cakap mcm tu hope SILA PADAM SEKARANG N PERBETULKAN................berhijab ni pun boleh dijadikan fashion sekiranya kena dengan tempat nya yang penting ditutup aurat yang sepatutnya di tutup...............just want to share fashion hijab yang menjadi kegilaan ku now ialah dian pelangi..........................she very adaroble..............sweet sangat.........n dia mmg muslimah yang sejati n bagi inspired kepada gurl2 disana yg belum berhijab...........to me dia memang IDOL................sampai theme islamic wedding yang dia guna time kahwin mmg membuka mataku ini.........rugilan sapa kahwin yang theme garden lah atau sewaktu dengannya mmg rugi......ini pendapat aku lah secara peribadi,...............

emmm..sebelum terlupa nak alu2 kawan disana join hijaber's community sabah in facebook....marilah kita sama2 berkongsi2 idea untuk menambah iman didada.......serta berkenal2.............


salam sayang

dewi..................

3 comments: