Wednesday, January 4, 2012

2011...












oh my god kita di tahun baru 2012

salam semua,

sebelum menutup tirai 2011, really happy cause ari tu dpt spent time holiday wif my familly n qaleesh beloved son...n as u know lah setentunya trip kali ni mr chu x join sbb kena gilir dgn org yg merayakan krismas....so kena terima! walaupun dlm ati adehhhh

n alhamdulilahn...qaleesh past semua exam kali ni....hehehe naik flight n holiday semua x nangis okay....bah kan balik drp kk pun kita org jln darat....qaleesh tetap COOL....really loved my son yg sporting...maybe dia semakin membesar....so kolik pun sudah hilang! alhamdulilah ya ALLAH....

n nak share sikit pengalaman trip kali ni, qaleesh akan nangis bila shopink mall kita p dia mcm x suka.....like wisma merdeka n karamunsing...that time dia mmg meragam....tp ya ampun mmg byk org bah holiday tu lah kali dia rimas.....walaupun duduk jak di strolley pun boleh rimas...lol.n bila we all tukar shopink mall like 1B, suria n center dia boleh pulak senyap! heyyyyy yg shopink mall yg u x mau tu....itulah MALL yg barang nya MURAH....huhuhu

meragam betul budak ni....mmg peruntukan yg dbagi hanya utk qaleesh jak tau....bunda n bapa dpt beli sikit jak barang..x apalah kecian kan baby...baju x muat sdah....tgk lah badan budak ni! mcm di pam2 bah....

hehehe..btw syukur ya dpt bersama dgn org yg kita cinta di tahun baru ini...harapan amal ibadat lah harus diperbanyakkan..yg lain2 itu sampingan sahaja...

Bersyukur juga..tahun ni aku dapat melahirkan cucu pertama ke dua familly...lahirnya mohamad qaleesh yuzman chu tidak dapat.digambarkan dgn kata-kata walaupun kembar qaleesh meninggal semasa 27 minggu....tp aku redha.....iya ada hikmah disebalik nya...

kelahiran qaleesh ni byk mengajar lah erti kesabaran....mcm terkejut pun ada jugala....hahahah pendek kata semuanya manis....yg pahit pun 10% saja itu pun x dpt tidur malam dgn nyenyak....hehehehe

ok tingkatkan amalan dan akhlak kita ....

luve
bunda dewi

2 comments:

  1. shopping mall yg aircondnya nda kuat bah tu kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Ya lah x kuat.....ramai org sgt bah time tu

    ReplyDelete